Termeni si Conditii

 

Website-ul SideSleeper.ro este administrat si detinut de catre societatea comerciala BETTERLIVING SRL, cu sediul social in Constanta, Str. Rapsodiei, Nr. 9, jud. Constanta, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/2789/2017, avand CUI RO38057284 si contul bancar IBAN RO94INGB0000999907217377 deschis la ING Bank.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului SideSleeper.ro.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului SideSleeper.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare ,,Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Informatii livrare

SideSleeper.ro livreaza produsele pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul firmei de curierat GLS. Termenul de livrare estimat este de 1-2 zile lucratoare. Exista situatii in care termenul de livrare se poate prelungi: conditii meteo nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, locatii unde accesul este dificil (ex. destinatii din Delta Dunarii), alte situatii neprevazute.

SideSleeper.ro nu efectueaza livrari in afara Romaniei.

Toate comenzile plasate pe website-ul SideSleeper.ro beneficiaza de transport gratuit, oriunde in tara.

 

Modalitati de plata

SideSleeper.ro pune la dispozitie:

– posibilitatea de plata ramburs (numerar), in momentul primirii coletului, prin intermediul agentului de curierat;

– posibilitatea de plata prin transfer bancar (este necesar sa ne contactati in momentul plasarii comenzii pentru a beneficia de aceasta modalitate de plata).

 

Politica de retur

SideSleeper.ro ofera clientului posibilitatea de a returna produsele comandate, in termen de 3 ani (1095 de zile) de la primirea lor, indiferent de motiv.

Pentru a incepe procedura de retur, clientul trebuie sa furnizeze printr-un email la [email protected], numele pe care a fost plasata comanda si un cont IBAN in care doreste returnarea sumei aferenta comenzii. Dupa confirmarea primirii acestor informatii, in decurs de 1-2 zile lucratoare, agentul de curierat va ridica coletul de la adresa clientului.

Produsele se vor returna in stadiul in care se afla in momentul solicitarii returului (indiferent daca au fost utilizate sau nu).

Returul este gratuit. Clientul nu va suporta nici un cost aferent returului. Suma restituita va fi exact cea achitata in momentul achizitiei produsului.

Restituirea sumei se va efectua prin transfer bancar in termen de 1-2 zile lucratoare de la receptionarea si verificarea produselor returnate.

In cazul in care comanda este returnata partial (doar o parte dintre produsele comandate), se va pierde discountul acordat comenzii initiale, urmand sa se returneze doar diferenta ramasa.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul SideSleeper.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SideSleeper.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului SideSleeper.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SideSleeper.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul SideSleeper.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului SideSleeper.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

Exonerarea de raspundere

SideSleeper.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la SideSleeper.ro nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SideSleeper.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SideSleeper.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

SideSleeper.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul numarului de telefon 0749 850 850, adresa de email [email protected].

 

-> Mergi inapoi in site